Vilka är vi som arbetar här

Lic. Personlig tränare
Cecilia Wosse Raymond Malmström
Coach och grundare NatureFitness

Mobility Specialist
3D tränare
Löpcoach
Funktionell gruppträningsinstruktör
Bootcampinstruktör
Kostrådgivare

Lic Personlig tränare            

Hugo Raymond

Har genom sin bakgrund som hockeyspelare (alltjämt spelande) en grym förståelse för kroppens komplexa funktion. Lyhörd, lugn och metodisk. 

Lic. Personlig tränare
Johan Bruce

Grenspecifik träning; längdskidåkning,
golf, hockey m fl
Postrehab
...och dessutom en jäkel på vindsurfing
Kontakt 

Tommy Tingets
Osteopat

Jag har sedan början 90-talet arbetat aktivt med olika typer av skador med fokus på idrottsskador och rehabilitering. Idrottat själv under hela min uppväxttid, så intresset för kost, anatomi och mental träning har alltid funnits med. Jag har kompletterat mina kunskaper med bla. Socialpedagog utbildning, flerårig sjukvårdsutbildning och ett flertal idrottskade utbildningar, samt en fyraårig utbildning till en kandidatexamen i Osteopati på Skandinaviska Osteopathögskolan.

Linda Fidler                                                                                        

Dipl. Massageterapeut,  Cert.Terapeutisk Gravidmassage™, Dipl.Lymfmassör, Cert. mamma mage tränare och Cert. Iyengaryoga lärare

Med min grund som Barnmorska sedan många år vill jag ta tillvara det friska och naturliga i kroppen, hjälpa till att stärka kroppens egen förmåga till balans och läkning oavsett om du är gravid eller nyligen fött barn, kvinna eller man, ung eller gammal!

Arbetar med att ta hand om och förebygga olika typer av akuta besvär och skador, kronisk smärta, överbelastningsskador, stelhet, ömhet och svullnader.  

Har fördjupat mina kunskaper inom lymfmassage, som hjälper till att öka transporten av lymfvätska och stimulerar aktiviteten i lymfsystemet.